Програма "IPTV"

Відповісти
melnycky
Повідомлень: 1
З нами з: 14 вересня 2018, 11:37

Програма "IPTV"

Повідомлення melnycky » 18 вересня 2018, 12:50

У програмі "IPTV" на цьому тюнері немає можливості вводу url сервера для режиму "Хмара" (остання прошивка, "Прошивка за август 2018 года"download/file.php?id=49).
При додаванні онлайн-плейлиста ("червона" кнопка) чи редагуванні ("жовта") можна ввести текст за допомогою віртуальної клавіатури тільки в поле "Назва сервера", а при виборі поля "Url сервера" введений текст заповнюється в теж поле "Назва сервера", а поле "Url сервера" - залишається пустим. Відповідно, помилка мережі і плейлист не завантажується.
Це помилка у прошивці?
Залишається тільки варіант через імпорт з xml-файлу?
Але ж USB порт тільки один і в нього вставлено wi-fi донгл.
Можна поправити останню прошивку, щоб можна було вручну вказати url плейлиста?

Аватар користувача
Romsat
Site Admin
Повідомлень: 415
З нами з: 11 квітня 2018, 14:17
Звідки: Київ
Дякував (ла): 18 разів
Подякували: 50 разів
Контактна інформація:

Re: Програма "IPTV"

Повідомлення Romsat » 18 вересня 2018, 15:01

Мы проверим как работает данная функция и чуть позже отпишусь.

melnycky
Повідомлень: 1
З нами з: 14 вересня 2018, 11:37

Re: Програма "IPTV"

Повідомлення melnycky » 18 вересня 2018, 19:48

До речі, й імпорт з файлу iptv_server.xml заповнює тільки назву сервера, а url - порожній. Також "Помилка мережі" при обновленні плейлиста.

Аватар користувача
Romsat
Site Admin
Повідомлень: 415
З нами з: 11 квітня 2018, 14:17
Звідки: Київ
Дякував (ла): 18 разів
Подякували: 50 разів
Контактна інформація:

Re: Програма "IPTV"

Повідомлення Romsat » 31 жовтня 2018, 15:06

melnycky писав:
18 вересня 2018, 12:50
У програмі "IPTV" на цьому тюнері немає можливості вводу url сервера для режиму "Хмара" (остання прошивка, "Прошивка за август 2018 года"download/file.php?id=49).
При додаванні онлайн-плейлиста ("червона" кнопка) чи редагуванні ("жовта") можна ввести текст за допомогою віртуальної клавіатури тільки в поле "Назва сервера", а при виборі поля "Url сервера" введений текст заповнюється в теж поле "Назва сервера", а поле "Url сервера" - залишається пустим. Відповідно, помилка мережі і плейлист не завантажується.
Це помилка у прошивці?
Залишається тільки варіант через імпорт з xml-файлу?
Але ж USB порт тільки один і в нього вставлено wi-fi донгл.
Можна поправити останню прошивку, щоб можна було вручну вказати url плейлиста?
Обновите ПО, должно всё заработать.

Скрытая ссылка
Доступно только для зарегистрированных пользователей.

30302_T8005HD_GX3235S_G10C_IR22_OSD5_R295_flash1810311951.zip
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.

cifra1
Повідомлень: 1
З нами з: 03 жовтня 2018, 10:50

Re: Програма "IPTV"

Повідомлення cifra1 » 31 жовтня 2018, 20:35

Да заработало, Спасибо.

koliambia
Повідомлень: 1
З нами з: 18 листопада 2018, 16:32

Re: Програма "IPTV"

Повідомлення koliambia » 18 листопада 2018, 17:48

Дааа ..Ромсат тупой,ещё и проверку по засунул в новую версию.С клонов настройки пользователя не слить,нужно заново вводить,а в iptv невнести вручную(кроме30302_T8005HD_GX3235S_G10C_IR22_OSD5_R295_flash1810311951.zip ) это при том что у всех остальных на платформе 3235 это всё просто изначально,а этот особеннный!
Мне нужно снова потратить время ради этого тюнера.Ввели ввод вручную в iptv,а залочили обновления пользователя с usb .Прогресс потрясающий!!!!
И так всё время в фирме ROMSAT.

Аватар користувача
Romsat
Site Admin
Повідомлень: 415
З нами з: 11 квітня 2018, 14:17
Звідки: Київ
Дякував (ла): 18 разів
Подякували: 50 разів
Контактна інформація:

Re: Програма "IPTV"

Повідомлення Romsat » 19 листопада 2018, 09:40

koliambia писав:
18 листопада 2018, 17:48
Дааа ..Ромсат тупой,ещё и проверку по засунул в новую версию.С клонов настройки пользователя не слить,нужно заново вводить,а в iptv невнести вручную(кроме30302_T8005HD_GX3235S_G10C_IR22_OSD5_R295_flash1810311951.zip ) это при том что у всех остальных на платформе 3235 это всё просто изначально,а этот особеннный!
Мне нужно снова потратить время ради этого тюнера.Ввели ввод вручную в iptv,а залочили обновления пользователя с usb .Прогресс потрясающий!!!!
И так всё время в фирме ROMSAT.
Каждому своё, у многих проблем с этим нет. Так что, кому Android, кому IOS, это я так. Из ваших слов вообще ничего не понял, объясните что у вас не получается и постараюсь разъяснить. Или как вариант, попробуем сделать прошивку под ваши желания :)

Відповісти

Повернутись до “Romsat T8005HD”